Odessa Pearl Apartments

Апартаменти з видом на море
Гагарін Плаза 

Про апартаменти

Апартаменти Гагарин Плаза з видом на море» розташовані в місті Одеса, за 5 хвилин ходьби від пляжу Аркадія, за 7 км від стадіону «Чорноморець» і за 7,3 км від Потьомкінських сходів. Усі апартаменти оснащені телевізором з плоским екраном і кабельними каналами. До послуг гостей кухня з духовкою, холодильником і кавоваркою. У власній ванній кімнаті встановлена ванна або душ. Надаються рушники. В апартаментах можуть розміститися 2+2 дорослих.

Одеський археологічний музей знаходиться за 7 км від апартаментів «Перлина, з видом на море». Відстань від апартаментів до міжнародного аеропорту Одеси становить 9 км.

  1. Апартаменти пропонують незабутній вид на сяюче море. Розташовані на 21-му поверсі, площа квартири становить 155 квадратних метрів. Вони знаходяться в Одесі, за 5 хвилин ходьби до моря і за 10 хвилин ходьби від пляжу Аркадія. До послуг гостей ресторан і безкоштовний Wi-Fi. Є 2 спальні зони, кожна з кондиціонером, міні-баром і телевізором, а у власній ванній кімнаті є безкоштовні туалетно-косметичні засоби. З вікон відкривається вид на море. На вулиці є безкоштовна парковка! Також є підземний паркінг під будинком, вартість 200-300 гривень на добу.

Бронювання здійснюється за запитом для гостей! Наші апартаменти ретельно прибираються і всі поверхні дезінфікуються, що ви обов’язково оціните при заїзді! Ми гарантуємо чистоту і порядок! Завжди користуємося пральнею! Усі прання проводяться при температурі 90 градусів, плюс прасування. Використовується тільки біла готельна постільна білизна і рушники (сатин і 100% бавовна).

Приморський — чудовий вибір, якщо вас цікавить їжа, ресторани та архітектура. Бізнес-мандрівникам особливо подобається розташування. Це найкраще співвідношення ціни та якості в Одесі! Порівняно з іншими варіантами в цьому місті, гості отримують більше за ті ж гроші. Любителі активного відпочинку можуть вирушити в піший похід по околицях. Одеський театр опери та балету знаходиться за 7 км. Відстань від апартаментів до міжнародного аеропорту Одеси становить 7 км.

Ми беремо депозит у розмірі $100-200 на розсуд адміністратора.

Шуміти заборонено: з 12:00 до 15:00 — тихий час, і з 22:00 до 9:00 ранку! Відповідно до ст. 182 Кодексу України!!! У разі недотримання вимог апартаментів, виселення здійснюється без повернення депозиту та оплати за проживання!

Відеоекскурсія

Розташування апартаментів:

м. Одеса, Гагарінське Плато 5/2

Забронювати та дізнатися всі деталі можна через
Viber, Telegram або за телефоном:

+380 (66) 067 42 85 Сергій (Адміністратор)
+380 (93) 774 73 33 Євген (Власник)
+380 (93) 187 77 13 Євген (Власник)

Напишіть нам

Або залиште контакти і ми з вами зв'яжемось