Odessa Pearl Apartments

Апартаменти-лофт з видом на море!

Про апартаменти

Апартаменти «8-а Перлина, лофт з видом на море» розташовані в Одесі, за 5 хвилин ходьби від пляжу Аркадія, за 7 км від стадіону «Чорноморець» та за 7,3 км від Потьомкінських сходів. Одеський археологічний музей знаходиться за 7 км від апартаментів.

Апартаменти розташовані на 20-му поверсі і мають площу 50 кв.м. Вони обладнані телевізором з плоским екраном і кабельними каналами, кухнею з духовкою, холодильником і кавоваркою. Власна ванна кімната оснащена ванною або душем. Надаються рушники. З вікон відкривається незабутній вид на море.

До послуг гостей ресторан і безкоштовний Wi-Fi. В усіх 2 спальнях є кондиціонер, міні-бар і телевізор, а ванна кімната укомплектована безкоштовними туалетно-косметичними засобами.

На території є безкоштовна парковка, також є підземний паркінг під будинком (200 гривень за добу). Паркінг під будинком знаходиться за 10-20 метрів від ліфта, потрібно бронювати заздалегідь, а на вулиці — за 250 метрів від дому (50 гривень за добу).

Приморський район — чудовий вибір для тих, хто цікавиться їжею, ресторанами та архітектурою. Бізнес-мандрівникам особливо подобається розташування. Це найкраще співвідношення ціни та якості в Одесі! Порівняно з іншими варіантами, гості отримують більше за ті ж гроші.

Любителі активного відпочинку можуть відправитися в пішу прогулянку по околицях. Одесський театр опери та балету знаходиться за 7 км, а відстань до міжнародного аеропорту Одеси складає 7 км.

У наших апартаментах проводиться ретельне прибирання та дезінфекція всіх поверхонь — ви це неодмінно оціните при заселенні! Чистоту та порядок гарантуємо. Завжди користуємося пральнею: усі прання при температурі 90 градусів з подальшим прасуванням. Постільна білизна та рушники тільки білі (сатин і 100% бавовна).

Можливе проживання з домашніми улюбленцями вагою до 6 кг (разова доплата 600-800 гривень). Місткість апартаментів — 2+1 дорослих.

Відеоекскурсія

Розташування апартаментів
м. Одеса, Французький бульвар 60 б,8-а Перлина

Забронювати та дізнатися всі деталі можна через
Viber, Telegram або за телефоном:

+380 (66) 067 42 85 Сергій (Адміністратор)
+380 (93) 774 73 33 Євген (Власник)
+380 (93) 187 77 13 Євген (Власник)

Напишіть нам

Або залиште контакти і ми з вами зв'яжемось